Mol spel

Wie is de Mol? 2018

Ik ben een groot fan van Wie is de Mol? en het liefst zou ik zelf met het programma meedoen. Helaas is er de laatste jaren enkel plek voor BN’ers. Om heel eerlijk te zijn hoop ik als journalist ooit zodanig naam te maken, dat ik bekend genoeg ben om ook mee te mogen doen. Net als in de voorgaande jaren, keek ik ook in 2018 naar het programma. Over mijn zoektocht naar de Mol hield ik een blog bij. Hieronder lees je mijn bevindingen per aflevering van Wie is de Mol? 2018

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.