Portfolio

Offline Publicaties

Niets is er fijner dan je eigen teksten te kunnen voelen en ruiken. Ik schrijf dan ook het liefst voor gedrukte media, zoals de krant, een vakblad of een publiekstijdschrift. Van iedere publicatie bewaar ik een exemplaar voor mijn eigen archief.

Offline publicaties

Dag van de Minibieb

Minibiebs worden steeds populairder. Voor Het Kontakt De Molenkruier interviewde ik vier minibiebbeheerders uit Nieuwegein over hun boekenkastje.

Lees verder »

Interviews

Het leukste van mijn werk als tekstschrijver en journalist is toch wel het spreken met mensen. Wat zijn hun passies en hun drijfveren? Wie komen ze tegen in hun werk en wat kunnen jij en ik van ze leren? Het blijft leuk om anderen aan de tand te voelen over hun dagelijkse werk en gelukkig mag ik dit steeds vaker doen. 

Interviews

Hans van Breukelen

Voormalig profkeeper Hans van Breukelen vertelt in een openhartig interview over zijn werk als comebackmanager en inspirator.

Lees verder »

Zakelijke Blogs en landingspagina's

Veel ondernemers houden op hun website een blog bij. Dit doen ze omdat ze goed gevonden willen worden in zoekmachines, omdat ze hun kennis willen delen of omdat ze het gewoon leuk vinden. Het kan ook zijn dat die ondernemer de bezoekers via een speciale pagina op de website kennis wil laten maken met een product of dienst. Daar kun je een landingspagina voor gebruiken. ‘t Blijft werken kan geoptimaliseerde blogs en landingspagina’s schrijven. 

Zakelijke blogs

Wie is de Mol of Saboteur?

Zit jij ook op het puntje van je stoel nu de ontknoping van Wie is de Mol? 2021 nadert? Speel dan nu verder met een digitale versie van het spel.

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.