Portfolio

Zakelijke Blogs en landingspagina's

Veel ondernemers houden op hun website een blog bij. Dit doen ze omdat ze goed gevonden willen worden in zoekmachines, omdat ze hun kennis willen delen of omdat ze het gewoon leuk vinden. Het kan ook zijn dat die ondernemer de bezoekers via een speciale pagina op de website kennis wil laten maken met een product of dienst. Daar kun je een landingspagina voor gebruiken. ‘t Blijft werken kan geoptimaliseerde blogs en landingspagina’s schrijven. 

Zakelijke blogs

Wie is de Mol of Saboteur?

Zit jij ook op het puntje van je stoel nu de ontknoping van Wie is de Mol? 2021 nadert? Speel dan nu verder met een digitale versie van het spel.

Lees verder »

Offline Publicaties

Niets is er fijner dan je eigen teksten te kunnen voelen en ruiken. Ik schrijf dan ook het liefst voor gedrukte media, zoals de krant, een vakblad of een publiekstijdschrift. Van iedere publicatie bewaar ik een exemplaar voor mijn eigen archief.

Offline publicaties
BlootGewoon! het publiekstijdschrift over naaktrecreatie

Saunabezoek Hezemeer

Voor BlootGewoon! het publiekstijdschrift van de NFN bracht ik een bezoek aan Hezemeer voor een sfeerverslag over deze sauna. In het saunacomplex in het Belgische Laakdal onderging ik een aantal rituelen en kwam ik volledig tot rust.

Lees verder »

Interviews

Het leukste van mijn werk als tekstschrijver en journalist is toch wel het spreken met mensen. Wat zijn hun passies en hun drijfveren? Wie komen ze tegen in hun werk en wat kunnen jij en ik van ze leren? Het blijft leuk om anderen aan de tand te voelen over hun dagelijkse werk en gelukkig mag ik dit steeds vaker doen. 

Interviews

Hans van Breukelen

Voormalig profkeeper Hans van Breukelen vertelt in een openhartig interview over zijn werk als comebackmanager en inspirator. Samen met coach en vriend Benno Diederiks schreef hij een boek over hoe je na een tegenslag weer de regie over je eigen leven of onderneming terugkrijgt. Een absolute must-read voor iedere ondernemer

Lees verder »

Omar Munie

Stel je voor: je komt als 9-jarige vluchteling uit Somalië naar Nederland. Omdat je start in groep 5, leer je veel later dan je klasgenootjes

Lees verder »

Websites

Voor verschillende websites ging ik aan de slag met de teksten. Soms werden bestaande teksten herschreven, maar een aantal teksten werden ook vanaf de eerste letter opgebouwd. Klik voor een link naar de betreffende websites op het logo. 

Websites

FelZo Thuiszorg

Mijn opdracht voor de website van FelZo Thuiszorg: herschrijf de teksten voor de website en kies woorden waardoor de doelgroep (veelal oudere mensen) zich persoonlijk aangesproken voelt.

Lees verder »

Kihi

Language Lover schreef alle teksten voor de website van Kihi.

Lees verder »

Kennisartikelen

Voor ZTalks schreef ik verschillende kennisartikelen. ZTalks is het netwerk voor hoger opgeleide ZZP’ers. De content in het magazine en op de website moet al jouw vragen in één keer kunnen beantwoorden, zonder dat je je door een woud van zinloze blogs hoeft te worstelen. Hieronder een greep uit de teksten die ik voor dit platform schreef.

Kennisartikelen

Reprorecht

Als je een artikel wilt kopiëren, dan heb je te maken met het reprorecht. Bedrijven die kopiëren betalen een vergoeding, die vervolgens wordt uitgekeerd aan

Lees verder »

Laatste toevoegingen

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.