Eerste hulp bij persberichten schrijven

Zoek jij hulp bij het schrijven van een ijzersterk persbericht? Wil je leren hoe je dit in het vervolg kunt doen, maar heb je nog wat opstartproblemen? Schrijf dan met mijn hulp een persbericht tijdens de stoomsessie persberichten schrijven. Daarna weet je hoe het werkt en kun je voortaan zelf aan de slag.

De stoomsessie persberichten
schrijven in het kort

Wat kan ik verwachten van de stoomsessie persberichten schrijven?

Voordat we aan de slag gaan, wil ik eerst iets meer weten over je bedrijf. Wat heb je voor bedrijf? In welke branche ben je werkzaam? Op welke regio wil je je met het persbericht richten?

En dan is het moment daar. Tijdens de stoomsessie geef ik je achtergrondinformatie over een persbericht en waar in mijn ogen de kansen voor jouw onderneming liggen. Ook bepalen we samen welk nieuws je wilt brengen. Geen nieuws? Onmogelijk!

Samen schrijven we vervolgens een persbericht. De tekst mail ik je na afloop en mag je aanpassen zoveel je wilt. Maar de basis heb je dan in ieder geval. Met wat ik je tijdens de stoomsessie vertel, kun jij dit persbericht gericht versturen naar redacties. Of het dan geplaatst wordt, is aan de betreffende eindredacteur. Maar aan de kwaliteit van het bericht ligt het dan zeker niet.

Praktische informatie over de stoomsessie persberichten schrijven

Dit zeggen anderen over de stoomsessie

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.