Offline publicaties

Het Kontakt

De huis-aan-huiskranten van Het Kontakt verschijnen wekelijks van Gouda tot Tiel en van Nieuwegein tot Altena. Voor de dertien verschillende titels schreef ik diverse artikelen, waarvan ik een selectie heb opgenomen in mijn portfolio. Naast de krant geeft uitgever Kontakt Mediapartners ook diverse magazines uit, waar ik een bijdrage aan leverde.

bdu-media

BDU

Voor de BDU schrijf ik artikelen voor De Stad Gorinchem, Het Kompas Sliedrecht en Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.

Het brabants dagblad/ad rivierenland

Voor het Brabants Dagblad – editie de Langstraat schrijf ik zo nu en dan een artikel. Het liefst schrijf ik de wat langere humaninterestverhalen. Veel van de artikelen worden doorgeplaatst in het Algemeen Dagblad – editie Rivierenland en in de andere titels van DPG. 

NFN (Bloot! en Uit!)

Bloot! Magazine is het eerste publieksmagazine over bloot genieten en ontspannen. Het blad verschijnt 2x per jaar. UIT! is eveneens een tijdschrift van de NFN over naaktrecreatie en verschijnt net als Bloot! 2x per jaar.

ZTalks

ZTalks is het kennisplatform voor de hoger opgeleide zzp’er. Het laatste gedrukte magazine verscheen in maart 2018.

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.