Offline publicaties

K&D

Onafhankelijk vaktijdschrift voor de keukenbranche. Verschijnt 4x per jaar.

Het Kontakt

Lokale krant. Editie Kontakt Altena verschijnt wekelijks huis-aan-huis binnen de gemeente Altena. Naast de krant werkt Het Kontakt ook mee aan diverse magazines.

NFN (Bloot! en Uit!)

Bloot! Magazine is het eerste publieksmagazine over bloot genieten en ontspannen. Het blad verschijnt 2x per jaar. UIT! is eveneens een tijdschrift van de NFN over naaktrecreatie en verschijnt net als Bloot! 2x per jaar.

Maritiem Media

Maritiem Media is de uitgever van Maritiem Courant, het vakblad voor de scheepvaart, haven en maritieme sector. Maritiem Courant verschijnt maandelijks en daarnaast verzorgt Maritiem Media diverse specials.

ZTalks

ZTalks is het kennisplatform voor de hoger opgeleide zzp’er. Het laatste gedrukte magazine verscheen in maart 2018.

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.