Training
Zichtbaar in de media

Een training over zichtbaar zijn in de media. Is dat iets voor jou? Zichtbaar zijn kan namelijk best een uitdaging zijn. Vind je het lastig om je buiten je eigen website om te laten zien? In de training Zichtbaar in de media leren we je zichtbaar te zijn in regionale kranten én op sociale media.

Kansen voor zichtbaarheid in regionale media

In regionale huis-aan-huiskranten liggen veel kansen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 10,8 miljoen Nederlanders weleens een huis-aan-huiskrant lezen. Dat beperkt zich niet alleen tot de voorpagina: 56% van die mensen leest driekwart of meer van een uitgave. Tel daarbij op dat ongeveer de helft van de lezers tussen de 35 en 64 jaar oud is. Snap je wat ik wil zeggen?

In de training Zichtbaar in de media vertellen fotograaf Gaby van Gerrisheim van Gaby Ermstrang Fotografie en ik je alles wat je hierover moet weten. Want hoe maak je nieuws? En als je dan nieuws hebt, hoe maak je dan een persbericht waar redacteuren niet omheen kunnen? Gaby gaat vervolgens met je aan de slag om met je smartphone foto’s te maken om mee te sturen met je persbericht.

Maar dan zijn we er nog niet. We kijken ook naar adverteren. Want als je ergens voor betaalt, dan wil je waarde voor je geld, toch? Dus waar moet je op letten als je geld uitgeeft aan een advertentie? Wat is het verschil tussen een advertentie en een advertorial? Wat is branded content? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in de training.

En als je eenmaal die publiciteit te pakken hebt, dan wil je dat natuurlijk ook delen op sociale media. Gaby neemt je mee in hoe je dat handig aanpakt.

Kansen voor zichtbaarheid
in regionale media

Praktische informatie
over de training

Dit zeggen anderen over deze training

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.