Het schrijven van teksten

Je hebt een eigen bedrijf en je wilt graag jou kennis delen om nog meer potentiële klanten te bereiken, maar je zit met een klein probleempje: je bent namelijk geen schrijver. Dan kan ‘t Blijft Werken je helpen. Ik schrijf blogs op basis van jouw input en zo zorgen we er samen voor dat jij toch de kennis met je bezoekers kunt delen.

Zoekmachine-optimalisatie

Misschien heb je weleens iets gehoord over zoekmachine-optimalisatie of SEO, zoals dat ook wel genoemd wordt. Beide termen komen erop neer dat jouw teksten goed gevonden kunnen worden in zoekmachines zoals Google. Als je gaat zoeken wat je allemaal kunt doen om hoger in de zoekresultaten te komen, dan ontdek je al snel dat daar een aantal trucjes voor zijn. Uiteraard kan ik je helpen met blogs die gevuld zijn met een bepaald zoekwoord, maar liever help ik je met waardevolle content. Door middel van zoekwoorden, synoniemen en vooral een leesbare tekst, zorg ik dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Ik vind het daarbij belangrijk dat jouw teksten geschreven zijn voor mensen en niet voor computers. Wil je dus een tekst waarvan minimaal X% bestaat uit een bepaald zoekwoord, omdat je gelezen hebt dat je op deze manier hoog scoort in Google, zoek dan even verder naar een andere tekstschrijver, want ik denk dat we dan geen match zijn.

De teksten voor je website moeten her- of geschreven worden

Als zelfstandig ondernemer wil je dat je jouw klanten kunt laten zien wat je te bieden hebt. Vaak hoor je zeggen dat je website je visitekaartje is. Dat is onzin. Je website is veel meer dan een visitekaartje. Op je website kun je laten zien wat jij je klanten te bieden hebt en hoe je dat doet. Geef je klanten ook eens een kijkje achter de schermen. Klanten vinden het fijn als ze weten met wie ze van doen hebben. Geef je website dus gerust een persoonlijk tintje. Bovendien kun je op je website je kennis delen. Laat zien dat jij de expert bent in jouw vakgebied.

In een gesprek tasten we samen af wie jouw doelgroep is en wat die doelgroep nodig heeft. Vervolgens ga ik aan de slag om de teksten voor je site te schrijven.

Journalist

Als ik diep in mijn hart kijk, schrijf ik het liefst een artikel waar ik het nodige onderzoek voor heb moeten doen, ofwel journalistieke artikelen. De onderwerpen kunnen uiteenlopend zijn, want ik verdiep me graag in iets nieuws. Natuurlijk ben ik, gezien mijn juridische achtergrond, het meest thuis in juridische onderwerpen, maar juist ook de onderwerpen die iedereen lastig vindt, zoals ICT of techniek, vind ik reuze interessant om me eens in te verdiepen.

Van het afnemen van interviews maakt mijn hart altijd een sprongetje. Ik vertel graag het verhaal van anderen en durf kritische vragen te stellen. Wil je dus ergens onderzoek naar laten doen of heb je onderzoeksresultaten die je wilt laten uitschrijven tot een interessant artikel, stuur me dan gauw een mailtje.

Kosten

Het schrijven van teksten is maatwerk en de kosten zijn daarom afhankelijk van jouw wensen. Wat is de omvang van de tekst? Hoeveel informatie is er voor handen en hoeveel onderzoek moet ik zelf nog doen voordat ik kan gaan schrijven? Moet ik kosten maken om aan informatie te komen? Kan ik vanuit mijn kantoor aan huis in Sleeuwijk werken (vlakbij Gorinchem, maar dan aan de Brabantse kant van de Merwede) of moet ik reiskosten maken om op locatie te schrijven? Op de pagina over blogabonnementen vind je een indicatie van mijn tarieven.  

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.