Blog

Taalweetjes

De Nederlandse taal is erg veelzijdig en bijna iedere dag kom ik wel iets tegen waar ik me over verwonder. Op deze pagina schrijf ik deze verwonderingen van me af en deel ik leuke taalfeitjes met je. 

Marketingtips

Voor het schrijven van teksten die goed gevonden worden in zoekmachines is het best handig om de basis van de marketing te weten. Ik lees hier daarom veel over en soms schrijf ik iets over de inzichten die ik binnen dit thema heb opgedaan. 

Persoonlijke blogs

In de beginjaren van Language Lover schreef ik een aantal blogs om aan potentiële opdrachtgevers te kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik bundelde ze voor je. 

Nieuwste artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.