Diensten

Mijn
Werkwijze

Of je nu een blog, kennisartikel of landingspagina nodig hebt, ik schrijf hem graag voor je. Ook voor het corrigeren van teksten die je zelf geschreven hebt, ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk is iedere tekst anders, maar over het algemeen is er wel een patroon in mijn werkwijze te herkennen.

Bekijk de diensten

Als tekstschrijver kun je me inschakelen voor uiteenlopende teksten. Wat dacht je van een blog, een kennisartikel of een landingspagina? Allemaal teksten waar ik mijn hand niet voor omdraai. Wanneer je zelf een tekst geschreven hebt en je wilt zeker weten dat hij foutloos de wijde wereld ingaat, help ik je graag, door jouw tekst te corrigeren, redigeren of, als het echt nodig is, te herschrijven. Wat ik precies allemaal voor je kan betekenen en welk kostenplaatje daarbij hoort, vind je op de pagina’s achter de foto’s.

Schrijven

Redigeren en corrigeren

Strippenkaarten

Shoot Marianne-116 door Gaby Ermstrang Fotografie

Blogabonnementen

Webshop

Verkoop jij je producten in een winkel of op beurzen? Lukt het jou door de coronacrisis niet om je producten te verkopen en loop je hierdoor inkomsten mis? Wil je jouw producten het liefst online via je eigen WordPress-website gaan verkopen, maar heb je nog geen webshop? Wij kunnen je helpen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.