Zest portretten

Zest Magazine – portretten

Pierre van Nimwegen zet zich als vrijwilliger in voor Hospice Schagen. Mariëtte van Hooff biedt vanuit de Stichting Van Waarde praktische hulp aan mensen die een kankerbehandeling achter de rug hebben en hun leven weer willen oppakken. En Rembrandt Joosten deed met slechts één arm mee aan de SUP 11-tour, de Elfstedentocht op een supboard.

Wat deze drie personen met elkaar gemeen hebben? Ze tipten alle drie Nh1816 over een goed doel en zorgden er zo voor dat het geld van de coöperatie terechtkomt waar het zo hard nodig is. Voor Zest Magazine, het ledenmagazine van Nh1816, interviewde ik ze over hun betrokkenheid bij het doel.

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.