Omar

Omar Munie

Stel je voor: je komt als 9-jarige vluchteling uit Somalië naar Nederland. Omdat je start in groep 5, leer je veel later dan je klasgenootjes lezen en schrijven en heb je dus een behoorlijke achterstand. Toch lukt het je om de achterstand in te lopen, een vakopleiding te volgen en het zover te schoppen dat de tassen die je maakt, gedragen worden door koningin Maxima en Oprah Winfrey. Het is het verhaal van Omar Munie.

In een openhartig interview met ZTalks vertelt de wereldberoemde tassenverkoper hoe hij het in de opstartfase van zijn bedrijf aanpakte. Hoe bracht hij zijn tassen aan de man en welke obstakels lagen er op zijn pad? 

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.