IMG_9425

IJ Magazine november 2022

Voor IJ Magazine schreef ik verschillende verhalen. Zo interviewde ik Plus-manager Jaap Schimmel voor de coverstory, sprak ik met Robert Landsman over Landsman Uitvaartzorg, schreef ik een artikel over het Fulcotheater, interviewde ik Hendrik-Jan van Oostrum over Momenten van Leven, vertelde Mason
Hoogendoorn me alles over Style Optiek, vertelde Wouter de Vries me over De woonkeuken van Wouter en met Wouter van Bar Brasserie Joris sprak ik over waarom hij het zo belangrijk vindt dat het personeel elkaar met een 8,5 waardeert.

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.