webshop

Geurts Webdesign en ‘t Blijft Werken slaan de handen ineen

Verkoop jij je producten in een winkel of op beurzen? Lukt het jou door de coronacrisis niet om je producten te verkopen en loop je hierdoor inkomsten mis? Wil je jouw producten het liefst online via je eigen WordPress-website gaan verkopen, maar heb je nog geen webshop? Wij kunnen je helpen.

Omdat we het belangrijk vinden dat jouw onderneming gewoon door kan draaien (en omdat we zelf ook wel wat extra werk kunnen gebruiken) hebben wij als webdesigner en copywriter de handen ineen geslagen. Wij gaan jou helpen om jouw business zo snel mogelijk om te zetten van fysiek naar online.

De prijs die jij daarvoor betaalt is een beetje afhankelijk van de grootte van de webshop. Uiteraard krijg je een webshop met een betaalsysteem, zodat je klanten de producten direct kunnen afrekenen. Voor ieder product schrijven we daarnaast een producttekst die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit is geen opsomming, maar een stukje tekst dat lekker weg leest en dat ongeveer 50 tot 60 woorden telt.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je liever iets langere teksten wilt. Een tekst van 50 tot 60 woorden is ongeveer net zo lang als de alinea hierboven. Passen korte teksten niet goed bij de producten die jij aanbiedt, vraag ons dan om een prijsopgave op maat.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en de webshop af te stemmen op jouw aanbod, hebben we drie standaardpakketten. De prijs is afhankelijk van het aantal producten.

Webshop

tot 25 producten

425,00excl. btw
webshop installatie
25 productteksten
iDeal betalingen

Webshop

tot 50 producten

699,00excl. btw
webshop installatie
50 productteksten
iDeal betalingen

Webshop

tot 100 producten

1225,00excl. btw
webshop installatie
100 productteksten
iDeal betalingen

Overtuigd? Stuur dan snel een mail naar info@geurtswebdesign.nl of marianne@tbwerken.nl en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. 
Want ook wij weten: tijd is geld. 

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om te zorgen dat jij de content te zien krijgt die relevant is voor jou. Het biedt jou de mogelijkheid om de artikelen te delen op socialenetwerksites. Daarnaast maakt deze site gebruik van een zogenoemde Facebookpixel, om de interactie tussen de website en Facebook te monitoren. Als je de website blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming om deze cookies te verzamelen.